zorg

Ons zorgbeleid vertrekt vanuit onze schoolvisie, waarbij de focus ligt op het kind zijn: verwondering, spel, plezier, waarderen, welbevinden. Vanzelfsprekend biedt Sint-Jozef kinderen alle kansen en helpen we hen plaats te vinden in de volwassenmaatschappij; maar de periode van kindzijn en het welbevinden van het kind staan centraal. Ons onderwijsproject helpt kinderen in hun groeiproces tot individuen die sterk in hun schoenen staan, die zelfstandig en in groep kritisch  functioneren in de samenleving van vandaag en morgen. Sommige kinderen hebben aangepaste ondersteuning nodig bij dit groeiproces. Zowel de ontwikkeling op cognitief gebied als de sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling van het kind kunnen aanleiding geven tot zorg.

Heb je een vraag over zorg, dan kan je terecht bij:
zorgcoördinator kleuter Joke Vandemaele (Joke.vandemaele@arkorum.be);
zorgcoördinator lager Véronique Deryckere (Veronique.Deryckere@arkorum.be).

Voor onze zorgwerking werken we nauw samen met onderstaande organisaties:
Link Cltbtrikant
Paramedisch werker: Veerle Sap