Onverwachte schouwspel van reuzen in Roeselare. YES! Wij waren bij de aankomst van de reuzen op hun nieuwe woonplaats.

10/12/20 - Juf Sofie - 2e en 3e kleuterklassen

De 17 reuzen van Roeselare zijn deze ochtend verhuisd naar hun nieuwe locatie in de Guido Gezellellaan dicht bij onze school. We konden deze unieke kans niet laten liggen om met de 2de en 3de kleuterklassen Rolarius (de legendarische stichter van Roeselare )en de andere reuzen van dichtbij eens te bewonderen. Hoe fijn was het om hen op te wachten en bij hun aankomst zoveel bewonderende gezichten van onze kleuters te zien.

Onverwachte schouwspel van reuzen in Roeselare. YES! Wij waren bij  de  aankomst  van de reuzen op hun nieuwe woonplaats.